Günümüzde sakatlar ve engelliler için üretilen akülü sandalyeler bir hayli gelişti. Gelişen teknoloji çağına ayak uyduran bu sandalyeler artık elektrikli olarak da üretilmeye başlandı. Halk arasında elektrikli tekerlekli sandalye olarak da bilinen bu akülü tekerlekli sandalyeler sayesinde engelli bireyler çok daha az enerji harcayarak çok rahat bir şekilde hareket edip gezebilmekteler.
Akülü sandalye fiyatları da artık eskisi kadar yüksek değildir. Engelli vatandaşlarımız için en büyük sorun da buydu. Artık günümüzde uygun fiyatlı akülü sandalye bulabilmek mümkün hale geldi.  Akülü sandalye fiyatları bu denli düştüğü için de ikinci el tekerlekli sandalyeler bulmak da güçleşiyor. Şüphesiz fiyatların bu düşüşünün sebebi de gelişen teknolojidir. Eski tip tekerlekli sandalyelerin daha az tercih edilmesi fiyatları aşağılara çekiyor

Akülü tekerlekli sandalyeler engelliler için geliştirilen en iyi araçlardır. Akülü Tekerlekli sandalyeler sayesinde bir yerden bir yere ulaşım çok kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.
Akülü  sandalye  alırken ölçülerine ve kapasitesine de dikkat etmek gerekir.  Akülü Tekerlekli sandalye ölçüleri üründen ürüne değişiklik göstermekle birlikte 38 cm ile 51 cm arasında değişmektedir diyebiliriz. Ve
ağırlık olarak da tekerlekli sandalyeler çoğunlukla 120 kg’a kadar taşıma kapasitelidir.
Ortalama hızları 7-15 km/h, mesafe’ leri 20-40 km, fiyat’ larıda 2 bin ila 10 bin Tl arasındadır.
Akülü sandalye fiyatları da artık çok uygun hale gelmiş ve engelli/sakat bireyleri ekonomik açıdan sevindirmiştir. Ayrıca gelişen teknoloji ile birlikte daha dayanıklı ve kaliteli tekerlekli sandalyeler üretilmeye başlanmış ve uzun yıllar boyunca kullanılabilecek araçlar geliştirilmiştir. Eğer siz de Akülü  sandalye almayı düşünüyorsanız ikinci el bir tekerlekli sandalye yerine, daha temiz, daha sağlam ve daha kullanışlı olan, uygun fiyatlı sıfır Akülü  sandalyeleri tercih etmenizi öneririz.
www.akulusandalye.com.trhttp://www.akulusandalye.com.tr/akulu-sandalye.html olarak bizde engellilere daha rahat bir yaşam için akülü sandalye çeşitlerimiz ile hizmet vermekteyiz.


Bu noktada ihtiyacınız olan Akülü Tekerlekli sandalye için bizimle iletişim kurabilirsiniz, garantili bir çok modeli Web sitemizde inceleye bilirsiniz. Ekibimiz size en uygun çözümü üretecektir..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜGE ANLI TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI

Engelli Çocuk Puseti, Engelli Çocuk Arabası

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE UÇAK YOLCULUĞU NASIL YAPILIR.