Manuel Tekerlekli Sandalye

Engelli vatandaşlarımızın rahat hareket edıp kimseden yardım almadan ev içi yada ev dışı dolaşımı düşünülerek dizayn edilmiş olan tekerlekli sandalyeler, manuel tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye olarak başlıkları altında üretilmiştir. Akülü tekerlekli sandalyeler insan gücüne gereksinim duymadan kullanılabilinmektedir. Manueltekerlekli sandalye insan gücüyle hareket ettirilmektedir.

Manuel tekerlekli sandalyeler hafif olduğu için kolaylıkla taşınıp kaldırılmaya uygundur. Gerektiği zaman katlanabilmektedir. Oturma kısmı ve sırt kısmı anti-bakteriyel kumaştan üretilmiş olup hava sirkülasyonunu ve kullanıcının olabildiğince az terlemesinin sağlar. Plastik ayak koyma yerleri ayağın geriye düşmesini engelleyen ayak dayama sıstemi bulunmaktadır. Manuel tekerlekli sandalyegerektiğinde sabit durabilmesi için tekerleklerin dönmesini engelleyen mekanik fren sistemine sahiptir.


Manuel tekerlekli sandalye akülü tekerlekli sandalyelerden çok daha uygun fiyatlarda satılmaktadır. Maddi olanağı az olan engelli vatandaşlarımız manuel tekerlekli sandalye alarak ihtiyaçlarını giderebilmektedir. Arastırıldığında hem uygun fiyata hem de konforlu manuel tekerlekli sandalye bulmak mümkündür.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜGE ANLI TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI

Engelli Çocuk Puseti, Engelli Çocuk Arabası

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE UÇAK YOLCULUĞU NASIL YAPILIR.