Tekerlekli sandalye

Nüfusunun % 12’si engelli vatandaşlardan oluşan bir ülkedeyiz. Hayat engelliler için gerçekten çok zor. Özellikle büyük şehirlerde yaşamayan kişiler için çok daha zor ve bu nedenle belki sokakta çok fazla engelli insana rastlamıyoruz. Bunun sebebi de dışarıda engelliler için uygun ortamların oluşturulmaması ve bu nedenle engelli vatandaşlarımızın evlerinde hapsolmasıdır. Bu noktada engelliler için uygun sağlık araçları bulabilmek, teknolojinin de ilerlemesiyle birlikte mümkün hale geldi. Üstelik çok uygun fiyatlarda kaliteli ve sağlam tekerlekli sandalyeler üretilmektedir.
Tekerlekli sandalyeler günümüzde pek çok ihtiyaç için özel olarak üretilip engelli ve sakat bireylere sunuluyor. Farklı amaçlar için tekerlekli sandalyeler bulabilmek mümkün. Hasta ve yorgun kişiler için tekerlekli sandalyelerin yanı sıra yatalak ve sakat kişiler için eski tip tekerlekli sandalyeler ve akülü tekerlekli sandalyeler bulunmaktadır.
Bunların dışında çocuklar için akülü tekerlekli sandalyeler, aktif sporcular için tekerlekli sandalyeler, merdiven sedyesi, metal ortopedik tekerlekli sandalyeler, banyo ve tuvalet için tekerlekli sandalyeler, tekerlekli yürüteçler, akülü scooter, sakat arabası gibi çeşitler mevcuttur.
akulusandalye.com.tr olarak engelli vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıran çözümler üretiyor ve uygun fiyatlı, iki yıl garantili tekerlekli sandalyeleri vatandaşlarımıza sunuyoruz. Medikal ürünlerimizin tamamı standartlara uygun ve uzun ömürlüdür. Tekerlekli sandalyelere ulaşmak artık çok daha kolay hale geldi.
Akülü sandalye çeşitlerini incelemek için web sayfamıza bakabilir, beğendiğiniz ürünleri karşılaştırabilir, ürünlerin fotoğraflarına bakabilir, fiyatını görebilir ve özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca tekerlekli sandalyeler’ in akülü olanlarını da sitemizde görebilirsiniz. Akülü tekerlekli sandalyeler özellikle refakatçisi olmayan engelli vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık sağlamakta, engellileri yormamaktadır.

Tekerlekli sandalye çeşitleri ve akülü tekerlekli sandalyeler için sitemiz üzerinden sipariş verebileceğiniz gibi iletişim adreslerimizden de bize ulaşabilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Satın alacağınız tüm ürünler için kurulum ve teknik servis hizmetlerini ekibimiz sizler adına gerçekleştirecek ve özgür bir hayata bu ürünlerle adım atabileceksiniz. Engellerin kaldırılması ve daha insancıl bir yaşam için Akulusandalyem.com  sizlere hizmet vermekten onur duyar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜGE ANLI TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI

Engelli Çocuk Puseti, Engelli Çocuk Arabası

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE UÇAK YOLCULUĞU NASIL YAPILIR.